Eladás Egy hálószobás lakás, ISKELE, Larnaca, Ciprus, .

Eladás - Cod. 42918

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 60 m²
  • Szobák száma: 1
  • Épület állapota: New building

ID:BB-3

Az İskele komplexum számos szolgáltatást kínál, beleértve egy szállodát és egy bevásárlóközpontot. 1,5 km-re található a strandtól és a tengertől, 6,5 km-re İskele központjától, 7,5 km-re a Közel-Kelet Egyetemtől és a kórháztól, 8 km-re Salamis ősi városától, 9 km-re a Szent Barnabás-kolostortól. 15 km-re Gazimağusa kikötőjétől, 17,5 km-re Gazimağusától, 50 km-re az Ercan repülőtértől, 52,5 km-re a Karpaz Gate kikötőtől és 66,5 km-re a Larnaca repülőtértől.




Ez a fényűző komplexum 10 háztömbből, egy 80 szobás szállodából és 800 apartmanból áll, 34 788 m² összterületen. Minden blokkban két lift található. Különféle ingatlanmodelleket kínál, körülötte egy 400 m hosszú vízi csatorna, amelyen gondolával lehet közlekedni. Recepció, bel- és kültéri úszómedencék, gyermekmedence, aquapark, gyógyfürdő, szauna, törökfürdő, masszázsszobák, 5 étterem különböző konyhákkal, grill, terasz bár, speciális gyerekeknek szánt területek, amfiteátrum, fitnesz, kosárlabdapálya , beltéri és kültéri parkolóhelyek.

Az apartmanok VRF-vel (légkondicionálással) és műholdas TV-vel felszereltek. Minden apartmanhoz nyitott konyha és 6-12 m²-es erkély tartozik, az apartman típusától függően. Néhány 2+1 ingatlan saját fürdőszobával rendelkezik. A kerámia padló, konyha és fürdőszoba szekrények, zuhanykabinok és gardróbok a hálószobákban benne vannak az árakban.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szikora Hajni
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB